Pages

Thursday, 8 April 2010

AKTIVITI SELEPAS EXAM..


bismillahhirrahmanirrahim...
assalamualaikum wbt..
selawat dan salam ke atas penghulu segala manusia..lelaki yang amat ku rindui saat ini..

alhamdulillah..3 hari lepas kami dah selesai imtihan awwal..fuh, rasa macam dah lepas final..

alhamdulillah sekali lagi..result yang dah dapat menunjukkan prestasi yang agak baik..BRAVO 3ALAIKUM SAHABAT2KU..

kelakar rasanya..bila mengenangkan kebiasaan selepas habis exam..

kebiasaannya dahulu, lepas habis exam kami ada aktiviti2 sendiri...

pergi RESTORAN ZUZANA..order makanan yang jarang makan..(biasa nasi cowboy je)
jalan2 pergi bandar..jalan2 pergi ECM..

ada peluang, saya telefon abah.."abah, nak balik"..then balik semula bawa sekali roti canai, makan ramai2..


saya dah terlalu banyak cerita kisah lepas exam 'dulu2' dalam notes di facebook saya..

saya cuma nak kisahkan, apa yang saya buat lepas exam 3hari lepas..

~terasa macam dah lama meja ni dipenuhi dengan buku2 yang tak tersusun dan kertas2 yang nak hafal dan sebagainya..maka terus dikemas, disusun rapi..



~berkumpul dan bersuka ria..untuk satu malam je..lepas main2 kat facebook..(buang masa comment2 gambar, buat kacau kat wall orang..ahh..nakal betul), kami berkumpul, walaupun tak semua, tapi beberapa orang ni pun dah seronok..makan2, borak2, tengok tv..hmm..esoknya mula bekerja semula..

~senaraikan buku yang nak dibaca sebelum 2nd exam hampir...nah, saya baru je habis buku pertama sebelum menaip ni..




diberi oleh AYYASH sebelum habis exam hari tu..habis exam terus saya print dan tajlidkan..semangat nak baca tu!!thanks dear..




esok start baca buku lain pula..(subjek DR NAJAH xhafal lagi..hmm..)

~semalam tidur rumah orang lain..meluangkan masa pergi menziarahi orang lain dan mengenali dengan lebih dekat lagi..siap dapat makan mee hailam lagi..sedap kak..hehe..(nama mereka dirahsiakan..takut2 nanti ada orang pergi serbu pulak mintak mee hailam=))

~saat saya menulis ni, beberapa orang ahli kumpulan MERAH sedang berusaha untuk menyiapkan logo kumpulan mereka (sambil perang2 gurau dengan ahli rumah UNGU ni..hehe)..semangat sukan!!

sekadar coretan..kerja2 tak rasmi(selain belajar) lain masih menanti..


owh...lupa..tahniah untuk k.cik yang baru je konvokesyen kat UUM..



congrats!!




k.cik dan k.de..

LOVE BOTH OF YOU!!

bittaufeq bagi yang dah nak exam..

dan buat semua..BITTAUFEQ WANNAJAH DALAM UJIAN SETIAP SAAT DALAM HIDUP=)

wallahua'lam..
~masih lagi di BAYT SHEIKHOH~

7 comments:

ilmi - bayt islah said...

alhamdulillah....... sabar sgt2 menuggu yg menulis ni pulak khirij..24 per 25 maksudnya lepas ni kena jadi sheikoh kabeerah utk maths?

ngeh2.. selamat membuku :)

mujahidahiman said...

uish..nakal ye bgtau markah kita kat cni..hehe..doakan kita ye..

~khirij??knp khirij??hehe..

bittaufeq dear=)

Nur 'Adilah binti M. Afanddi said...

mantap2 rupe2nye akak2 kat sane ya!
bagus3...motivsi adek2 kat cni...

mujahidahiman said...

iye la tu kamu 'adilah..kamu pun sama mantap..cepat2..ready fizikal dan mental sblm dtg cni..

mujahidahiman said...

iye la tu kamu 'adilah..kamu pun sama mantap..cepat2..ready fizikal dan mental sebelum dtg cni..

Nur 'Adilah binti M. Afanddi said...

semoga dipermudahkan sgala urusan...

mizzura said...

congratz..