Pages

Thursday, 13 June 2013

Cemburu

Cemburu.

Tengok gambar2 junior grad di Jordan saya rasa cemburu.

Dua tahun lepas saya bergelar graduan Syariah (Ekonomi dan Perbankan Islam) dari Yarmouk University, Jordan.

Tapi masa sahabat2 bersiap-siap untuk ke majlis,sahabat2 sebatch ambil gambar ramai2, saya berada di Glasgow, sebahagian daripada tempat jaulah UK-Ireland dengan akhawat.

Jaulah yang saya rebel  dengan kakak2 masa tu.=.=
Akhirnya saya pulang ke Jordan, ada sedikit perasaan 'menyesal tak pergi konvo dengan kawan2, bila pergi jaulah tapi hati terluka..dahla konvo sekali je di Jordan!'


 Mereka. Tanpa saya.

Kelakar bila teringat semula.

Saya kecewa ketika itu, untuk saya kuat hari ni.
Saya lalui peristiwa tu, agar saya tahu untuk membuat keputusan pada hari ni.
Saya rebel masa tu, untuk saya lebih matang dalam DnT :)

Sesungguhnya Allah sebaik2 perancang.
Dan saya melalui fasa down untuk saya terus bangkit.

Jaulah UK-Ireland 2011

Haish, kenapa positif sangat 2 3 hari ni.

Nanti nak cerita pasal jaulah/summer camp pula kalau ada masa. Baru perasan tak pernah share kat sini.

::Kalau Ilmi baca luahan ni mesti dia ikut tergelak sama:: :)

4 comments:

*kite said...

izzati si comel ^_^
ohh rebel ke time itu... :D
moga Allah smpaikan hajat utk terima PhD pula di bumi barakh itu inshaAllah!

ilmi said...

now it make sense =.=! ngeeee

Najwa Nagmudin said...

hai mama....tak tag wa lagi ye..tp takpe wa perasan je ade post baru..:)

.:hamba:. said...

linda:

ameen ya rabb..sentiasa doakan sesama kita insyaAllah..terngiang2 lagi menangis masa awk drive kat galway tu :)

ilmi my murabbi and my bestfriend:

ketawa..ketawa..hehe..jazakillahulkher ;)

wa:

apakah. mama dh sent to your inbox =.=